Gieterveen 1 vergeet te winnen

Soms smaken bitterbalen zondagmiddag om vier uur enorm goed, soms zijn ze iets zuur van smaak. Dat laatste was voor Gieterveen aan de orde. De ploeg deed zichzelf namelijk enorm tekort door niet de volle drie punten in eigen huis te houden in de wedstrijd tegen degradant uit de derde klasse, Siddeburen. Gieterveen was grotendeels de betere ploeg. De kansen werden echter niet afgemaakt, waardoor Siddeburen lang zicht hield op de punten. In een speelronde waarin veel gelijk werd gespeeld liet Gieterveen met een 1-1 remise na om een klein gaatje te slaan met de rest van de ploegen.

Als een huis
De eerste helft ging nog redelijk gelijk op, waarbij Gieterveen wel de grootste kansen kreeg. Het was een open wedstrijd, met twee ploegen die graag willen voetballen. Verdedigend staat de thuisploeg tot nu  toe echter als een huis, waardoor er bijna geen kansen weggegeven worden en elke uitbraak dus een voorsprong kan betekenen. Het was wederom in de eerste paar minuten dat Gieterveen op voorsprong had kunnen komen. Een voorzet van Weerts kon helaas net niet ingetikt worden door de groene voorwaartsen.