Gieterveen wederom na rust onderuit

Het lijkt een terugkerend ritueel te worden bij Gieterveen: een goede eerste helft wordt afgewisseld met een hele slechte tweede, waardoor er onnodig verloren wordt. Dit was vanmiddag tegen WEO ook weer het geval. Voor de rust hadden de Woldendorpers niets in te brengen en ging Gieterveen met een comfortabele 3-0 voorsprong de kleedkamer in. Vervolgens zakten de groenhemden na rust volledig door het ijs en werd er uiteindelijk met 3-6 verloren.

Koud aan de thee
De eerste helft op sportpark ‘De Hoogkaamp’ was geheel voor de Gieterveners. De gasten hadden helemaal niets in te brengen en creëerden geen enkele kans, waardoor keeper Lugtenborg koud aan de thee ging. De thuisploegen daarentegen kreeg voldoende kansen en ging daar, in tegenstelling tot een week eerder, zeer effectief mee om.