woensdag, 6 december 2023
Gieterveen, NL
1°C

News

Opgave huiskamerquiz

In de tijd van strikte thuisisolatie en social distancing is het natuurlijk niet verboden om met elkaar toch een leuke tijd te hebben. We zoeken elkaar op in de digitale kantine en organiseren aldaar een huiskamerquiz met 80 vragen over voetbal in het algemeen, maar ook hersenbrekers voor dé kenner van V.V. Gieterveen.

Dit alles is gepland voor aankomende zaterdag 18 april 2020 om 20:30 uur.

Uiteraard is er wat te winnen. De winnaar ontvangt een waardebon van ÁMOI Gieterveen ter waarde van 20 euro die ingeleverd kan worden in betere tijden.

Geef je op via het onderstaande formulier, dan ontvang jij aankomende zaterdag een E-mail met daarin jouw deelnemerscode, de link naar de digitale kantine waar we elkaar treffen en een link die je naar het antwoordenformulier toe brengt.

Deelname is gratis en mogelijk voor iedereen, je mag deelnemen in tweetallen, maar dan moet er wel vanuit dezelfde huiskamer verbinding gemaakt worden met de digitale kantine.

    Je kan het beste mee doen via een laptop. Installeer vooraf Zoom, volg deze link om het installatiepakket te downloaden. Het is leuk als je een webcam tot je beschikking hebt, maar dit is niet strikt noodzakelijk.


    Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gieterveen/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349