Mocht het tweede elftal van voetbalvereniging Gieterveen het volgende seizoen weer in actie mogen komen, dan zal Jeffrey Pepping wederom aan het roer staan. De samenwerking met Pepping, voormalig speler van het tweede, verloopt uitstekend wat geresulteerd heeft in een 2e plaats voor de winterstop. Ondanks dat de resultaten na de winter wat minder bleken is er het volste vertrouwen dat Pepping het komende seizoen het tij weer kan keren. Voorzitter ad-interim Stefan van der Veen spreekt lovende woorden: “Tactisch rammelt het hier en daar en de wissels zijn vaak van het niveautje Dick Advocaat tijdens het EK van 2004. We zijn gewoon erg tevreden.”

Helaas zal de samenwerking met trainer Niels Dijkstra wel aflopen. Dijkstra heeft besloten een stap in zijn carrière te willen zetten en het buiten de landsgrenzen te proberen. Wij wensen hem daarbij al het geluk!

Wij zijn hierdoor dus op zoek naar een nieuwe trainer voor onze reserveselectie. We zoeken een gedreven trainer, die op de donderdagavond training geeft en aanwezig is bij de wedstrijden. De groep bestaat uit jonge, ambitieuze spelers gecombineerd met oudere eerste elftalspelers. Vergoeding is in onderling overleg mogelijk. 


Meld je aan via vv@gieterveen.com als jij degene bent die wij zoeken!