Je bent van harte welkom als lid bij onze vereniging. Stuur een E-mail naar vv[@]gieterveen.com met daarin de volgende gegevens:

Achternaam:
Roepnaam:

Adres:
Postcode:
Woonplaats:

Geboortedatum:

E-mailadres:
Telefoonnummer:

Vervolgens krijgt u een e-mail met daarin een vooraf ingevuld aanmeldformulier. Voorzie dit formulier van een handtekening en lever dit in bij het secretariaat of scan het formulier in en stuur een E-mail!

   Achternaam:*

   Roepnaam:*

   Adresgegevens 

   Geboortedatum:*

   Geslacht:*

  ManVrouw

   E-mailadres:*

   Telefoonnummer:*

   Type identiteitsbewijs: *

   Nummer identiteitsbewijs:
   (alleen als je 16 jaar of ouder bent)

   Ben u, in de laatste 3 jaar, lid geweest van een andere voetbalvereniging?*

  NeeJa

   Indien ja, welke vereniging?

   KNVB relatienummer

  Wij hopen dat u of uw kind veel voetbalplezier zal hebben. Om alles binnen onze vereniging goed te organiseren hebben wij vrijwilligers nodig. Het vinden van vrjiwilligers is niet altijd eenvoudig. Graag maken wij als club gebruik van uw inzet en kwaliteiten. Daarom vragen wij u aan te geven voor welke taken wij een beroep op u mogen doen. Neem contact met mij op voor vrijwillige taken met betrekking tot:

  Bestuursfuncties (jeugd/senioren)Trainer (jeugd/senioren)Leider (jeugd/senioren)Scheidsrechter (jeugd)Scheidsrechter (senioren)OnderhoudswerkzaamhedenKantinewerkzaamhedenActiviteitenGeen
      

   

  Hierbij verklaar ik de gevraagde gegevens naar waarheid te hebben ingevuld. 


  Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gieterveen/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349