Sponsor worden?

Het sponsoren van onze voetbalvereniging is een dankbare taak. Onze voetbalvereniging bestaat sinds het jaar 1962. Al ruim 50 jaar weet de vereniging mensen aan zich te binden en, zoals het een dorpsvereniging betaamt, een
belangrijke rol te spelen in de gemeenschap.

De primaire doelstelling van V.V. Gieterveen is het beoefenen en bevorderen van devoetbalsport in al zijn verschijningsvormen, met uitzondering van de beroepsvoetbalsport. Daarnaast willen wij de onderlinge contacten tussen alle categorieën leden en andere belangengroepen zoals sponsoren, ouders, leden en donateurs bevorderen en verstevigen.

Uw (mogelijke) sponsorbijdrage wordt bijzonder op prijs gesteld. Door sponsorbijdragen is de vereniging enerzijds in staat de contributie betaalbaar te houden en worden tal van doelstellingen van de vereniging verwezenlijkt, zoals bijvoorbeeld uniforme voetbalkleding, het inzetten van voldoende voetbalmaterialen, het in dienst hebben van vakbekwame trainers, het faciliteren van vrijwilligers, het onderhouden van onze prachtige accommodatie en het organiseren van tal van (neven)activiteiten voor de enthousiaste leden.

Op deze manier kunnen we iedereen in Gieterveen die in voetbal geïnteresseerd is, laten genieten van deze sport in verenigingsverband.

De sponsorcommissie heeft een viertal pakketten samengesteld! Gevarieerde pakketten beginnend bij een jaarlijkse bijdrage van €100,- tot en met €500,- per jaar. Download hier de [download id=”796″].

In deze informatiebrochure kunt u kennismaken met de verschillende sponsormogelijkheden van onze vereniging.
Het is natuurlijk altijd mogelijk andere sponsorvormen te bespreken, die mogelijk beter bij uw bedrijf passen.

Heeft u aanvullende vragen of liever persoonlijk contact, kom dan met ons in contact komen via het E-mail adres dat op de achterpagina van de brochure staat. Hierop staan ook de telefoonnummers van de leden van de sponsorcommissie.

Indien u uw keuze al heeft gemaakt, vragen wij u vriendelijk het onderstaande formulier in te vullen.

De topscorer (€500,- per jaar)De assistkoning (€350,- per jaar)De vleugelflitser (€200,- per jaar)De voorstopper (1 jaar; €100,- per jaar)De voorstopper (3 jaar; €250,- eenmalig)De voorstopper (5 jaar; €400,- eenmalig)