De KNVB heeft vandaag de competitie indelingen voor het seizoen 2018 – 2019 gepubliceerd.

Gieterveen 1 komt dit jaar uit in de 4e klasse D. Hier komen we onze naaste buren Bareveld en Gasselternijveen tegen. Beide ploegen promoveerden afgelopen jaar naar de 4e klasse en zijn dus nieuwe tegenstanders voor het keurkorps van Jordi Nijgh.

Ook onbekende tegenstanders zijn Amboina, HOC, SV Hoogersmilde, Smilde ’94 en Wedde. Het in 2016-2017 gedegradeerde SV Hoogersmilde promoveerde het afgelopen jaar met een kampioenschap in de 5e klasse C. De Asser ploeg Amboina promoveerde afgelopen jaar via de nacompetitie naar de 4e klasse ten koste van de Pekelder Boys. Ook Wedde promoveerde via de nacompetitie door de Valther Boys met 4-1 te verslaan. Smilde ’94 eindigde vorig jaar op een keurige 6e plaatst in 4B. HOC mocht voetballen om promotie naar de derde klasse. Siddeburen was in de nacompetitie te sterk voor de combinatie club uit Exloo en Odoorn.

Verder kruizen de groenhemden dit seizoen de degens met Heiligerlee, MOVV, PJC, Sellingen, SPW en Westerwolde. Allen ploegen waar ook vorig jaar tegen gevoetbald is.

We hopen dat Dennis Smit z’n hamstrings weer op weet te laden voor het aankomende seizoen en mooie dingen laat zien!

Gieterveen 2 is ingedeeld in de reserve 6e klasse P en komt hier Annen 5, Annen 7, Buinen 2, HHCombi 2 (let op; bushokjes!), LTC 1, Musselkanaal 4, SGO 1 (let op; Derksen langs de zijlijn!), SVDB 1, Tynaarlo 2, Witteveense Boys 2 (let op; kunstgras!) en Yde de Punt 2 tegen. Dit moet een kampioenschap opleveren.