Na een samenwerking van 3 seizoenen stopt Jordi Nijgh aan het eind van het lopende seizoen als hoofdtrainer van v.v. Gieterveen.

Nijgh werd aangesteld als trainer van de groenhemden in het seizoen 2016/2017 en kreeg direct de taak om de net gepromoveerde ploeg te behoeden voor degradatie naar de 5e klasse.
Hierin is trainer Nijgh samen met zijn ploeg tot op heden in geslaagd. Het lopende seizoen is matig begonnen voor de groenhemden, maar met 4 punten in de laatste 3 wedstrijden lijkt de weg omhoog ingeslagen.

Gedurende het eerste jaar van zijn verblijf in Gieterveen combineerde Nijgh zijn taak als hoofdtrainer met de functie van assistent-op-afstand bij Feyenoord. Het wekelijkse telefonisch contact met Giovanni van Bronckhorst leverde uiteindelijk de titel op voor de Rotterdammers. Daarnaast is Nijgh actief als trainer/coach van de KNVB regioselectie voor jongens onder 13 jaar.

Gieterveen verliest met het vertrek van Jordi een gedreven, ambitieuze en enthousiaste trainer die met humor en doorzettingsvermogen zijn ploeg verbetert. Erg belangrijk en daarom genoemd, is de sociale kant van Jordi, die hem een graag geziene gast maakt bij iedereen die bij de voetbalvereniging betrokken is.

Een onuitwisbare indruk heeft hij achtergelaten tijdens trainingskampen, hoewel genoemd moet worden dat de spelersgroep opgelucht is dat hij tegenwoordig bij tafeltennis z’n shirt aanhoudt.

Het bestuur van v.v. Gieterveen en de spelergroep verwachten het lopende seizoen succesvol te kunnen afsluiten en wensen Jordi veel succes met het vervolg van zijn carrière.

Berichtgeving met betrekking tot de opvolging van Jordi volgt op korte termijn.