Boelo Dekker nieuwe hoofdtrainer Gieterveen

Voetbalvereniging Gieterveen heeft met ingang van het seizoen 2020 – 2021 Boelo Dekker aangesteld als hoofdtrainer.

Boelo komt na de zomer over van Sellingen en zal daarmee Jaap Sikkema opvolgen die volgend jaar aan de slag gaat bij zijn jeugdliefde THOS uit Beerta.

Dekker (45) is momenteel trainer bij kanaalstreekgenoot Sellingen. Hier maakt hij een prima indruk door in zijn eerste seizoen van Sellingen in de derde klasse een plek in de middenmoot de bezetten. 

Tot zijn 24e speelde Dekker in het eerste elftal van Veelerveen, waarna een zware knieoperatie een einde betekende van zijn actieve carrière. Hierna richtte hij zich op het trainersvak en was hij actief binnen de jeugdopleiding van Westerwolde en De Voetbalschool in Groningen.  

Via het hoofdtrainerschap van wederom Veelerveen en Sellingen zal Dekker vanaf volgend seizoen dus het stokje overnemen van Sikkema bij Gieterveen.

Gieterveen heeft de competitie afgesloten op een vijfde plek, de beste prestatie in de vierde klasse tot dusver. Boelo en het bestuur hebben naar elkaar uitgesproken deze trend voort te willen zetten.


Geplaatst

in

,

door

Tags:


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gieterveen/public_html/wp-includes/functions.php on line 5349