PJ Dijkstra hijst ook het komende seizoen de vlag

Het bestuur van voetbalvereniging Gieterveen maakt bekend dat Peter Jan Dijkstra ook komend jaar de vlag zal hanteren aan de zijde van het eerste elftal.

Het wordt zijn derde jaar als assistent scheidsrechter bij de club. Het bestuur ziet de potentie in Dijkstra om de vaste grensrechter voor de komende jaren te worden.

Bestuurslid Doeve: “In zijn eerste jaar was hij nog wel eens onzeker, je hoorde de vlag vaak niet. Tegenwoordig maakt hij indruk op menig tegenstander wanneer hij zijn vlag de lucht in begeleidt!”

Daarbij is PJ de laatste jaren een voorbeeldvrijwilliger voor de club en zijn we als bestuur erg blij dat hij deze functie wil blijven vervullen.

Zijn band met de eerste selectie is hecht en beide partijen vullen elkaar perfect aan met een keurige vijfde plek als gevolg in het vorige seizoen.

Na de bekendmaking van Dekker als hoofdtrainer is met Dijkstra de tweede functie binnen de technische staf vervult. De komende tijd zal hard gewerkt worden om de staf compleet te maken.


Geplaatst

in

,

door

Tags:


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gieterveen/public_html/wp-includes/functions.php on line 5279

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/gieterveen/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107