De personele problemen van de organisatorische functies binnen de SJO ZVC’14 vanuit Gieterveen zijn opgelost. Ondanks de matige opkomst tijdens de noodbijeenkomst zijn er wel een aantal leden geweest die zich beschikbaar hebben gesteld voor een functie binnen de jeugdtak van vv Gieterveen.

 

Inez Bensik, Mark Ronda en Janna Eleveld hebben aangegeven de taken binnen de Technische Commissie van de SJO namens Gieterveen op te willen pakken. Het komende half jaar zullen ze de taken van Stefan van der Veen langzaam overnemen.

 

Ook het gat dat Hidde Nijhuis binnen het dagelijks bestuur van SJO ZVC’14 achterlaat is opgevuld. Lilian Spin heeft zich beschikbaar gesteld voor een plek in het dagelijks bestuur. Waarschijnlijk zal zij aan de slag gaan als penningmeester.
Jeffrey Pepping had eerder al de taken van Harry Kupers overgenomen als bestuurslid van de SJO.

 

Via deze weg willen we alle bovengenoemde betrokken bedanken voor hun inzet en de vrijwilligers die de handschoen van hun voorgangers hebben opgepakt veel succes en plezier toewensen.

 

Als kleine voetbalvereniging zijn wij grotendeels afhankelijk van vrijwilligers die graag een paar uurtjes vrije tijd besteden om de club te helpen. Dit kost niet alleen tijd, maar levert ook veel voldoenen en ontspanning op. Mocht u zelf willen helpen binnen onze vereniging, bijvoorbeeld als trainer, leider, scheidsrechter of binnen de onderhoudsploeg, neem dan gerust contact op met een van onze bestuursleden.